Vásárolj online is okosan!

Az internet vitathatatlanul az életünk részévé vált. Szerencsére vásárolni sem csak boltban lehet már, helyette egyre gyakrabban az online vásárlás mellett tesszük le a voksot. Amellett, hogy időt és energiát spórolunk meg netes vásárlás esetén, földrajzi kötöttségek és sorban állás nélkül akár éjszaka is shoppingolhatunk. Alábbi cikkünkben bemutatunk néhány praktikus tanácsot, hogy még tudatosabban vásárolhass. Íme tippjeink!

Hasonlítsd össze az árakat, mielőtt vásárolnál! Az internet segítségével szerencsére nem kell már lejárni lábainkat ahhoz, hogy megnézzük a kiszemelt termékek árát az egyes üzletek kínálatában. Sőt, jelentős időt és főként pénzt spórolhatsz meg, ha azokat egy arra alkalmas felületen online csekkolod és összeveted.

Használd ki az akciókat! A legtöbb áruház bizonyos időszakokban jelentős kedvezményeket Érdemes ezekre figyelni, hiszen a 10-20-30%-os kedvezmények mellett olykor díjmentes tűzhely-beüzemelést, sőt, Black Friday esetén akár 50%-os árengedményt is kifoghatsz! A legközelebbi árzuhanásra jövő héten, a Glamour-napok alkalmával lehet számítani, melyben az Euronics üzletei is részt vesznek. Az akció keretében október 12. és 15. között több száz termékre beválthatod kuponjaidat, vagy akár 20 hónap ingyen hitelt is igényelhetsz, ha pedig online vásárolsz ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

Ha nem tetszik, vidd vissza! Az online vásárlás egyik nagy előnye, hogy ha nem tetszik a megrendelt termék, vagy máshogy néz ki a valóságban, mint a képeken, egyszerűen elállhatsz a szerződéstől és visszaadhatod a terméket. Nem feltétel, hogy törött, rossz vagy hibás legyen, egyszerűen meggondolhatod magad.

Használd ki az ingyenes házhozszállítás lehetőségét! A legtöbb áruház időközönként ingyenes házhozszállítási napokat szervez, amikor bizonyos összegű vásárlás felett térítésmentesen kihozzák a megrendelt termékeidet. Nagyobb és több termék vásárlása esetén így akár több ezer forintot is megspórolhatsz.

Vigyázz az adataidra! Az internetes vásárlás kényelme mellett ne feledkezz meg a biztonságról sem! Ha egy webshopba regisztrálnál, érdemes egy új és biztonságos, csak ezen a felületen használt jelszót választanod. Emellett vigyázz az álwebshopokkal is és ne feledkezz meg a megfelelő védelmi rendszerről, mely megóv az online fenyegetéstől.

Országszerte 68 üzletünkben szakértői tanácsadással segítünk meghozni a legjobb döntést, hogy számodra is élmény legyen a vásárlás!

 

2 hozzászólás

 • eck jenö
  2017-10-16 at 12:41

  mennyik euronics üzletben van webáruház

  • Admin
   2017-10-25 at 14:25

   Kedves Jenő!
   Webáruházunkat ide kattintva találod: https://euronics.hu/
   Hogy melyik a hozzád legközelebb található üzletünk, azt pedig itt tudod megnézni: https://euronics.hu/store-finder
   Reméljük, tudtunk segíteni. 🙂
   További kérdés esetén állunk rendelkezésedre.
   Üdvözlettel, Euronics

Hozzászólások letiltva.