Új helyen, új belsővel vár a zalaegerszegi Euronics

A zalaegerszegi Euronics mostantól új helyen és teljesen új belsővel vár mindenkit. Vadonatúj szaküzletünkben VR-sziget, okosotthon kiegészítők és prémium készülékek is helyet kaptak.

Üzleteinkkel már több mint 20 éve vagyunk jelen a városban, de idén úgy döntöttünk, hogy még tovább bővítjük kínálatunkat, és ennek érdekében új helyre költöztünk. A Balatoni úti Euronics-ban új külsővel, innovatív megoldásokkal, közel 800 m2-es eladótérrel és több mint 15 000 termékkel várjuk vásárlóinkat.

 

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy első zalaegerszegi üzletünk megnyitása óta folyamatosan fejlődünk, és idén tavasszal ismét megújultunk. Nemcsak új helyre költöztünk, hanem Shop in Shop élményszigetekkel, okosotthon bemutatóval és VR-szigettel is színesebbé tettük kínálatunkat” – mondta Fazekas Zsolt, az Euronics Műszaki Áruházlánc alapító tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

 

Szakértő értékesítőink folyamatosan várják a vásárlókat az áprilisban ünnepélyesen is megnyitott üzletben, ahol innovatív TV-falak, kávészigetek, valamint izgalmas elektronikai eszközök, például drón, segway vagy robotporszívó is megtalálható. A nyitási akciók számos termékkategóriát érintenek, ezért igazán érdemes ellátogatni új üzletünkbe.

Hozzászólások letiltva.