Új helyen a székesfehérvári Euronics!

Folytatódik az Euronics Műszaki Áruházlánc megújulása. A székesfehérvári üzlet március 9-től új helyen, másfélszer nagyobb, 843 m2-es eladótérrel és közel 15 000 műszaki termékkel várja a vásárlókat.

 

A jelenleg 65 műszaki áruházat üzemeltető hálózat székesfehérvári üzlete a hetedik magyaroroszági Euronics volt, és 1996-ban nyitott meg először. 21 éves fennállása óta az üzlet több átalakuláson is átesett, idén újra elköltözött, így most 17 szakértő munkatárssal, közel nettó 140 millió forintos árukészlettel és 15 000 db termékkel másfélszer nagyobb eladótérrel, 843 m2-en március 9-től várja vásárlóit.

„Fontos, hogy áruházaink igazodjanak a dinamikusan változó vásárlói igényekhez, ezért idén több üzletünk is megújul, és újakat is nyitunk. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú műszaki áruházláncként lassan 28 éve jelen vagyunk a piacon, és üzleteink 18 megyében, illetve Budapesten egyaránt várják vásárlóinkat” – mondta Fajcsi Róbert, az Euronics Műszaki Áruházlánc kereskedelmi ügyvezető igazgatója.

Csíkos András, a székesfehérvári üzlet vezetője elárulta, hogy a nyitási akciók számos termékkategóriát érintenek majd, így mindenki kedvére válogathat a kedvezményes árú televíziók, mosó- és szárítógépek, hűtőszekrények, laptopok, telefonok, hajszárítók, vasalók és kávéfőzők között.

Tudta?

1996-ban még a képcsöves televíziók, a mosógépek és a videómagnók számítottak a slágertermékeknek, a pendrive, az okostelefon, a Blu-ray és az mp3-lejátszó pedig még nem is létezett. Azóta viszont a nagyképernyős TV-k, a beépíthető háztartási gépek és az okostelefonok váltak a legnépszerűbb árucikkekké.

 

Hozzászólások letiltva.