Pécsi programajánló

Elindult az Euronics városok programajánló rovatunk, melyben azon városok rendezvényeiről olvashattok, melyeken már ott vagyunk!

Pécs Expo Szilveszter 2017

Dátum: 2017. december 31.

A tavalyi óriás sikerű EXPO SZILVESZTER idén is vár mindenkit! Még több sztárvendég, már 2 hatalmas partyaréna, exkluzív vacsoratermek és négyszeresére bővített ruhatár… A tavalyi teltházas rendezvény tapasztalatai és a Ti véleményetek alapján egy még tökéletesebb estét tölthetünk együtt!

Pécsi Állatkert programok, látványetetések minden hétvégén

Dátum: 2017. december 23 – 24.

A Pécsi Állatkert a festői Mecsek-hegység oldalában található klasszikus állatkert, ahol az oroszlánoktól a majmokon át, a kengurukig több száz érdekes állat figyelhető meg. Különlegességeink a Falabella minilovak, a prérikutya-város, a szurikátavár-játék. Az egzotikus állatok mellett a kisragadozók, és számos ritka madárfaj egyedei adják az állatkert sajátos értékét.

Winter Fest of Pécs 2017. Pécs legnagyobb téli fesztiválja

Dátum: 2017. december 22 – 30.

Elérkezünk lassan a 2017.év nagy durranásához, a 3. Winter Fest of Pécshez. Az esemény kicsit változik, 4 helyszínen 8 produkció és közel 20 előadó képviselteti magát. Pécsre jön az Omega, itt lesz a Csík zenekar, Neoton szuperkoncert várja az érdeklődőket. Emellett Déli Szél Fesztivál, hip-hop fesztivál a műfaj legnevesebb képviselőivel. Minden korosztályt várunk!

Városi Szilveszter Pécs 2017

Dátum: 2017. december 27 – 31.

Szilveszterezz Pécs főterén! A legjobb ötlet Pécs főterén tölteni az év utolsó napjának utolsó óráit! A szervezők az eddigi években is tapasztalt óévbúcsúztató és újévköszöntő hangulatot garantálják. Az Adventi hangulat a szervezők reményei szerint átvezet az ünnepek után az újévi mulatságba, és a berendezett tér karácsony után is képes megtelni élettel. A kitelepült árusok, vendéglátók december 27-től egészen Szilveszter napjának utolsó órájáig kiszolgálják a kikapcsolódni vágyókat.. esténként vásári hangulat, forralt bor várja az közönséget, hogy aztán az év utolsó napján együtt búcsúztathassuk el az óévet, és együtt köszönthessük az újévet.

Hozzászólások letiltva.