Nokia 8- Oszd meg a történet mindkét oldalát!

A Nokia legújabb csúcskategóriás okostelefonjának jelmondata: Kevesebb szelfi, több #Bothie. De vajon mit is jelent ez pontosan? A választ a készülék innovatív új tulajdonságaiban találjuk. Vegyük is sorra őket!

A dizájn

A Nokia 8 okostelefon nem csak szép, de tökéletesen belesimul a tenyeredbe. Kinézetét a rendkívül komplex, 40 lépésből álló megmunkálási, eloxálási és fényezési folyamatnak köszönheti, ami biztosítja a megkapó dizájn és a csiszolt alumínium, unibody készülékház tökéletes harmóniáját.

A készülék az alábbi 4 színben elérhető:

A kamerák

Az úttörő Dual-Sight móddal egyszerre használhatod az elő- és hátlapi kamerákat osztott képernyős fényképek és videók készítéséhez.
Egy érintéssel pedig akár az egész világ láthatja az alkotásaidat, hiszen nincs ennél szükséged többre, hogy közvetítsd élményeidet közvetlenül a Facebook Live™ és a YouTube Live platformokon.

A felvételek minőségét a Nokia 8 okostelefon 13 MP-es, dupla képfúziós, színes és monokróm érzékelőkkel ellátott hátlapi kamerája, illetve egy nagylátószögű, 13 MP-es, fázisérzékelős, autofókuszos előlapi kamerája garantálja. Az elő- és hátlapi kamera a ZEISS optikának köszönhetően minden fontos pillanatról kristálytiszta képet készít.

Hang és videó

Hang és videó tekintetében sem adta alábba a Nokia Hollywoodnál.
A Nokia 8 az első olyan telefon, amely támogatja a Nokia OZO 360°-os térhangzást, így kiváló minőségű videorögzítést és -lejátszást biztosít. Tudtad? A hollywoodi filmkészítők és zenei producerek is ezt a technológiát használják, hiszen felerősíti a megfelelő hangokat, és csökkenti a környezeti- és háttérzajt.

A hardver

A Nokia 8 az eddigi legerősebb Google Android™ Nokia okostelefon.
A lehető legjobb teljesítmény érdekében a Nokia 8 a legkorszerűbb Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobilplatformot használja, amely kiemelkedő üzemidőt biztosít. Hogyan? A hő hatékonyabb elvezetése érdekében a készülék a burkolata teljes hosszában futó, grafitszigeteléssel ellátott réz hűtőcsövet használ.

A szoftver

A Nokia 8 okostelefon Android Oreo 8.0.0 operációs rendszerrel és a Google szolgáltatások teljes palettájával rendelkezik. Ezenfelül a biztonság és a funkciók naprakész állapota miatt sem kell aggódnod, hiszen a rendszeres frissítésekről is gondoskodnak, amelyek garantálják számodra az utóbbiakat.

 

Na ne, ezt is tudja? Fényképalbum automata rendezési funkcióval.

A korlátlan tárhelynek köszönhetően soha nem kell attól tartanod, hogy a fényképeid elvesznek. A Nokia 8 okostelefon az összes fényképedet biztonságosan tárolja a Google Fotók tárhelyen. Az automatikus rendezési funkciónak köszönhetően pedig gyorsan és hatékonyan megkeresheted a fotóidat. Nincs szükség címkékre, így több időt tölthetsz fényképezéssel, és kevesebbet a képek rendezgetésével.

Hozzászólások letiltva.