Minden, amit a nyár legmenőbb tech kiegészítőiről tudnod kell!

Végre itt a nyár, a lazulás és a semmittevés igazi ünnepe. Ha azonban nem szeretnénk a teljes nyarat a strandon vagy egy szállodában tölteni és valami izgalmasabbra vágyunk, érdemes megnézni, hogy milyen szórakoztató kiegészítőkkel dobhatjuk fel a mindennapokat. Szerencsére ma már nem kell messzire menni ahhoz, hogy innovatív és menő cuccokkal vágjunk bele a legizgalmasabb kalandokba. Íme, amit jó ha tudsz a drónokról, a hoverboardokról és a VR-szemüvegekről!

A végtelenbe és tovább!

A drón az utóbbi évek igazi slágerterméke, ami nem meglepő, hiszen ez a kis távirányítós helikopter igazán jó játszótársa lehet bárkinek. Ezeknek a szárnyas búgó masináknak a java már profi beépített kamerával rendelkezik, amely garantáltan új perspektívákat nyit majd meg előttünk. Egy drónt felküldeni akár egyedül is jó buli, hiszen nem csak látványos felvételeket készíthetünk vele, maga a reptetés is kiváló adrenalinforrás. Ha életünk első drónjának megvételére készülünk, érdemes alaposan utánajárni, milyen funkciók találhatók a kis szerkezetben. Remek választás lehet az Archos Drone VR, amellyel nem kevesebb, mint 50 méteres magasságig uralhatjuk az eget. A felvett képkockákat élőben közvetíthetjük okostelefonunkra, sőt mi több, a drónhoz tartozó VR-szemüvegen keresztül akár a repülés élményét is megtapasztalhatjuk, miközben a lábunk el sem hagyja a földet. Ne felejtsük azonban átböngészni a drónozás jelenlegi szabályait, mielőtt a magasba szállnánk!

Suhanjunk két keréken!

A tikkasztó hőségben kimondottan kellemes érzés kétkeréken suhanni, és élvezni az enyhe menetszél frissítő hatását. Aki igazán stílusos és bevállalós akar lenni, annak egy klassz hoverboard lehet a nyerő, amely a segway kormány nélküli változata, és remekül fejleszti a koordinációs készséget. Az Archos City Board beépített hangszóróinak és Bluetooth adatátviteli lehetőségének köszönhetően pedig még a talpalávalóról is gondoskodik. A 13 km/h maximális sebesség ne tévesszen meg minket, hiszen habár repeszteni nem lehet vele, kapaszkodó nélkül így is rendesen megnöveli az adrenalinszintet! A nagy izgalomban azonban ne feledkezzünk meg az előírásoknak megfelelően közlekedni!

Hódítsuk meg a virtuális teret!

A virtuális valóság többé már nem sci-fi, sőt mi több, lassan a mindennapjainkba is beivódik. Ha például jogsit szeretnénk, gyakorolhatjuk a vezetést egy valódinak tűnő fiktív térben, de akár parkolhatunk is egy szimulátor segítségével. Ha az orvostudomány érdekel, könnyen virtuális sebészekké válhatunk, és csípőprotézis-műtéteket végezhetünk. Repülhetünk úgy, mint Vasember, de a világ legeldugottabb zugait is felfedezhetjük, ahová lehet, hogy a valós életben sosem jutnánk el. Többé már nem kell azon aggódnunk, hogy pénz vagy idő hiányában nem jutunk el olyan helyekre, ahová egész életünkben vágytunk. Ráadásul a technológia rohamosan fejlődik, és egyre könnyebben elérhetővé válik. Ha ezek után te is úgy döntenél, hogy a kánikulában inkább a hűvös falak között tapasztalnád meg az utazás és a játék határtalan élményét, válassz okostelefonodhoz egy menő 3D VR-szemüveget, amellyel egy teljesen új dimenzót fedezhetsz fel!

Ha szeretnéd a nyarat valamelyik cool kiegészítővel megfűszerezni, fedezd fel kínálatunkat a webáruházunkban, vagy keresd fel országszerte elérhető üzleteink bármelyikét!

Hozzászólások letiltva.