Megérkezett a honor 10!

A Honor 10 kívülről kaméleon, a kamerája mesterséges intelligenciára épít, a vételára pedig igen vonzó. Hátlapja Aurora Glass bevonatának köszönhetően, szögtől függően változik a színe.

Kristálytiszta képminőség

Az 5,8 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzőbe belóg egy szenzorsáv, ami 24 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű szelfikamerát tartogat. A dupla kamera a hátoldalon egy 16 megapixeles RGB és egy 24 megapixeles monokróm szenzort használ, f/1.8-as rekeszértékkel, fázisérzékelős autofókusszal. A rendszert itt is mesterséges intelligencia támogatja (ami néha a tapasztalatok szerint túllő a célon), intelligens képstabilizálással.

Tartalmas belső

A 3400 mAh-s akkumulátor gyorstöltésre is képes, méghozzá igen tempósan: 25 perc alatt 50 százalékra tud feltankolni. A készülékben van WiFi, Bluetooth 4.2, USB-C, LTE-támogatás. Gyárilag Android 8.1 kerül rá, EMUI 8.1 kezelőfelülettel. A Kirin 970-es SoC. Ezt 4 GB RAM és 64/128 GB tárhely egészíti ki.

Ez mind a Honor 10, ami pedig már az Euronics-ban is kapható, keresd országszerte 68 üzletünkben vagy online a weboldalunkon!
Még keresed a tökéletes okosteletont? Fedezd fel kínálatunkat ide kattintva, vagy olvas el korábbi cikkeinket is a témában ide, ide vagy ide kattintva!

A cikk a Pcworld alapján lett szerkesztve:
https://pcworld.hu/pcwlite/megerkezett-az-ar-ertek-bajnok-honor-10-247792.html

Hozzászólások letiltva.