Ismét Euronics Kupon Napok! Április 10-16. között!

Április 10. és 16 között ismét itt az Euronics Kupon Napok, amire mi is számos kihagyhatatlan akcióval készülünk. Akár bolti vásárlást tervezel, akár online szeretnéd beszerezni a legjobb műszaki cikkeket, ránk biztosan számíthatsz!

A kuponozás a tudatos vásárlás egyik formája, ugyanis jól megtervezve rengeteget lehet vele spórolni. Ilyenkor számos bolt kínál nagy kedvezményeket és ingyenes extra szolgáltatásokat, amiket mindenkinek megéri kihasználni. A foteledben ülve, online szeretsz vásárolni? Vagy inkább bejárod az üzleteket, hogy mindent személyesen is megnézhess? Bármelyik tábort is erősíted, mutatjuk, hogy mikkel készülünk számodra!

Hasonlítsd össze az árakat, mielőtt vásárolnál! Az internet segítségével szerencsére nem kell már lejárni lábainkat ahhoz, hogy megnézzük a kiszemelt termékek árát az egyes üzletek kínálatában. Sőt, jelentős időt és főként pénzt spórolhatsz meg, ha azokat egy arra alkalmas felületen online csekkolod és összeveted.

Használd ki az akciókat! A legtöbb áruház bizonyos időszakokban jelentős kedvezményeket Érdemes ezekre figyelni, hiszen a 10-20-30%-os kedvezmények mellett olykor díjmentes tűzhely-beüzemelést,is kifoghatsz! A legközelebbi árzuhanásra, a Glamour-napok alkalmával lehet számítani, melyben az Euronics üzletei is részt vesznek. Az akció keretében április 12. és 15. között több száz termékre beválthatod kuponjaidat, vagy akár 20 hónap ingyen hitelt is igényelhetsz, ha pedig online vásárolsz ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

Ha nem tetszik, vidd vissza! Az online vásárlás egyik nagy előnye, hogy ha nem tetszik a megrendelt termék, vagy máshogy néz ki a valóságban, mint a képeken, egyszerűen elállhatsz a szerződéstől és visszaadhatod a terméket. Nem feltétel, hogy törött, rossz vagy hibás legyen, egyszerűen meggondolhatod magad.

Használd ki az ingyenes házhozszállítás lehetőségét! Nagyobb és több termék vásárlása esetén így akár több ezer forintot is megspórolhatsz. Online megrendelés esetén minden 15 000 Ft feletti terméket most ingyen kiszállítjuk*.

* A díjmentes kiszállítás nem vonatkozik a háztartási nagygépekre, melyek esetében a kiszállítási költség 2990 Ft.  

Hozzászólások letiltva.