Hűtő- és mosógépcsere könnyedén!

Új hűtőre, fagyasztóra vagy mosógépre van szükséged? Ne habozz, váltsd be nálunk sikeres hűtő- vagy mosógépcsere pályázatodat, keresd kedvezményeinket az Euronics üzletekben és online! Ha már jó ideje megválnál elavult vagy meghibásodott készülékedtől, itt a jó alkalom, hogy a tettek mezejére lépj. Olvasd el tippjeinket, hogy még egyszerűbben juthass hozzá a kiszemelt, vadonatúj háztartási gépekhez!

Hogyan váltsd be?

Az Otthon Melege Program keretében elnyert pályázatodat országszerte az Euronics 68 üzletében beválthatod, akár mosógépre, akár hűtőszekrényre vagy fagyasztóra van szükséged. Már minden megyében megtalálod szakértőinket, akik nagy árukészlettel várnak, és segítenek megtalálni az ideális háztartási gépet. Most tényleg megéri környezettudatosnak lenni, ugyanis minél magasabb energiaosztályú gépet választasz, annál nagyobb kedvezmény ütheti a markodat (25.000 Ft – 45.000 Ft) a vételár 50%-áig.

Ha szükséged van egy kis segítségre a választáshoz, látogasd meg a hozzád legközelebb eső üzletünket, ahol szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre, és segítenek kiválasztani a megfelelő gépet akár cserélnél, akár egyszerűen egy új darabra van szükséged! Nézd meg ajánlatainkat online is, és addig is olvasd el legfontosabb szakértői tippjeinket, hogy könnyebb legyen az első lépés!

 

Hogyan válassz megfelelő hűtőt, fagyasztót vagy mosógépet?

 • Ha hosszú távon gondolkodsz, az mindig kifizetődő, válassz minél magasabb (A, A+, A++ vagy A+++) energiaosztályba tartozó gépet, hogy később spórolhass a fogyasztáson.
 • A méret a lényeg? Jól gondold át, hogy mekkora hely áll rendelkezésre az otthonodban, és annak megfelelően válassz készüléket!
 • Pörgesd végig a fejedben, hogy milyen funkciók a legfontosabbak a számodra (pl.: beépíthető gép, No Frost vagy késleltetett indítás), és a felállított listád alapján hozd meg a döntésedet!

Az Euronics webáruházban folyamatosan változatos kedvezmények érhetők el, ráadásul, ha személyes tanácsra van szükséged, szakértő értékesítőink országszerte segítenek kiválasztani a megfelelő termékeket már 68 üzletben.

 

10 hozzászólás

 • Bukta Miklós
  2017-11-17 at 08:46

  A hűtőgépcsere program keretében vásárolni kívánt termékekre is igénybe lehet venni a 20 havi 0% THM lehetőséget?

  Miki

  • Admin
   2017-11-20 at 09:01

   Kedves Miklós!
   Kérjük írj nekünk emailt az ugyfelszolgalat@euronics.hu email címre. Munkatársaink minden kérdésedet megválaszolják. 🙂
   Köszönettel, Euronics

 • Párniczki Mihály
  2017-11-16 at 21:50

  T. Euronics!
  Én csak azt szeretném tudni, hogy miért drágább a házhozszállítás, ha a fenti pályázat segítségével vásárolok, mint az oldalukon szereplő 2990 Ft ?

  • Admin
   2017-11-20 at 09:00

   Kedves Mihály!
   Kérjük írj nekünk emailt az ugyfelszolgalat@euronics.hu email címre. Munkatársaink minden kérdésedet megválaszolják. 🙂
   Köszönettel, Euronics

 • Niebel József
  2017-11-15 at 15:40

  T.CIM.A pályázatom megtörtént most kérem segitségüket hogy van e már idöpont mikor küldik ki a papirokat és lehet megkezdeni Önöknél a vásárlást.Ha jol olvasom Önöknél jelenleg van ingyen hitel lehetöség euronics hitelkártyával a Budapest bankon keresztül.Meddig tart ez a lehetöség?

  • Admin
   2017-11-16 at 14:57

   Kedves József!
   Kérjük írj nekünk emailt az ugyfelszolgalat@euronics.hu email címre. Munkatársaink minden kérdésedet megválaszolják. 🙂
   Köszönettel, Euronics

 • marci
  2017-11-15 at 09:52

  A pályázatnak már rég vége van.
  Itt lehetett pályázni: https://hgcs2017.nfsi.hu/

  • Admin
   2017-11-16 at 14:57

   Szia Marci!
   Köszönjük a segítséget. 🙂

 • Gábor Zoltánné
  2017-11-14 at 16:58

  Sajnos nem talalom a palyazati lehetoseget

  • Admin
   2017-11-15 at 09:01

   Kedves Gábor Zoltánné!
   Kérjük írj nekünk emailt a pályázattal kapcsolatos kérdéseiddel az ugyfelszolgalat@euronics.hu címre, és kollégáink segítenek. 🙂
   Köszönettel, Euronics

Hozzászólások letiltva.