Home Connect, amivel egyszerűbb az életünk

Az okostelefonok nyújtotta lehetőségekhez gyorsan hozzá lehet szokni. De miért is lenne ezzel baj, ha megkönnyíti az életünket és lehetővé teszi, hogy a nagy rohanásban eggyel kevesebb dologért kelljen aggódnunk? Bosch Home Connect termékeket, -amelyek egy részét az Euronics üzleteiben és webáruházában is megtalálod-  használók álomszerű segítőtársa lehet a Home Connect applikáció. Nézzük meg, mi mindenre alkalmas, hogyan lesz vele egyetlen gombnyomásra könnyebb a főzés, a sütés, sőt akár a mosás is!

De még mielőtt minden részletet elárulnánk, íme, három hihetetlennek tűnő állítás az új Bosch Home Connect gépekről. Vajon melyik az igaz? A poszt végére kiderül!
1. Mobil-távcső. Telefonunk segítségével bevásárlás közben a boltban sétálgatva is belenézhetünk a hűtőnkbe, így láthatjuk, mi hiányzik otthonról.
2. Kávéfőzés telefonnal. Az ágyban fekve is kiválaszthatjuk, sőt, le is főzhetjük magunknak a reggeli kávét anélkül, hogy kikelnénk a takaró alól.*
3. Fejszámoló mosogatógép. A mosogatógép számolja az elhasznált tablettákat, és időben értesít, ha ideje új dobozt vásárlásáról.

Sütő
A Home Connect applikáció segítségével a Bosch okos sütőket lehetőségünk van távolról is irányítani. Így figyelhetjük a beállításokat, és felügyelhetjük magát a sütési folyamatot és a gépet is. Telefonról elindíthatjuk a sütést a megfelelő programmal, hőmérséklettel, de a melegítést, az öntisztító programot vagy akár a gyerekzárat is bekapcsolhatjuk. Ha pedig kész az étel vagy üres a víztartály, a sütő azonnal értesít minket a telefonunkon.

Hűtő*
Már-már ijesztően intelligens és menő dolog, hogy anélkül, hogy otthon kinyitnánk a hűtő ajtaját, az okos rendszernek és a Bosch hűtőszekrényekbe épített két kamerának köszönhetően a világ másik pontjáról is meg tudjuk mondani, hogy mi van benne, sőt, hogy melyik étel mikor fog lejárni. A beépített kamerák minden alkalommal, mikor a hűtőajtó becsukódik képet készítenek, amit a telefonunkon meg tudunk nézni. Ami extrán hasznos, hogy az alkalmazás az egyes ételekhez tárolási útmutatást, sőt a hűtőben felismert alapanyagokhoz pedig recepteket is ajánl.

Mosógép
Képzeljünk el egy mosógépet, ami nem megnehezíti, hanem segíti a programok közti választást! A Bosch okos mosógépek pont ilyenek. Az applikációban csak meg kell adni az adatokat, például, hogy milyen anyagú és színű, illetve mennyire szennyezett a mosandó, és már kapjuk is javaslatot a megfelelő programra.
Ráadásul már akár a munkahelyünkön, hazaindulás előtt el tudjuk indítani a mosást. Hát nem csodás, hogy nem kell órákat várunk, míg lejár a program? Reggel csak bekészítjük a ruhákat, és mikor este hazaérünk, már csak ki kell teregetni őket.

Mosogatógép
Bár a mosogatógépet mindig is az egyik legjobb találmánynak tekintettük, a Home Connecttel ez még inkább igaz. Hiszen azon túl, hogy bepakoljuk a piszkos edényeket és kipakoljuk őket a program végén, semmi mást nem kell tennünk. Az applikáció a mosógéphez hasonlóan a mosogatógépünk esetében is megtalálja a tökéletes programot az aktuális edények számára. Emlékezetet minket a só és az öblítő mennyiségéről, és arról is, ha szükség volna bevásárolni, mert fogyóban a tabletta. Ezen felül, minden 30. ciklus után magától felajánlja a tartálytisztítását is. És ami igazán speciális, hogy a mosogatógép világításának színét a konyhánkhoz, hangulatunkhoz tudjuk igazítani.

Most vagy soha!
A fentiekből már mindenki rájöhetett, hogy cikk eleji állítások mind igazak voltak. A Home Connect segítségével távcső nélkül is belenézhetünk hűtőnkbe, az ágyban lustálkodva is elkészíthetjük kávénkat, továbbá sosem kell gondolkodnunk azon, hogy kell-e új mosogatógép tablettát vásárolnunk.
A Home Connect demo verzió segítségével ráadásul most mindenféle kötelezettség és regisztráció nélkül próbálhatjuk ki az alkalmazás szuper funkciói által nyújtott kényelmet. További jó hír, hogy a sikeres hűtő és mosógép csereprogram pályázatot az Euronics üzleteiben Bosch Home Connect hűtőre vagy mosógépre is beválthatjuk!

Ha további információra vagy segítségre lenne szükséged a döntéshez, esetleg kérdésed van a támogatással vagy a Home Connect rendszerrel kapcsolatban, keresd fel az Euronics üzleteit, amik országszerte minden megyében megtalálhatók

 

*A BOSCH Home Connect kávéfőző és Hűtő termékei hamarosan kaphatóak az Euronics-nál.

Hozzászólások letiltva.