Hello Moto – Visszatértek a Motorola készülékei

A Motorola népszerű okostelefonjai több mint egy évtized után visszatértek Magyarországra, amelyek négy különböző kategóriában kínálnak választási lehetőséget. A Moto C, Moto E, és a Moto G5 modellek több színben és két méretben érhetők el, míg a Moto Z különböző modokkal egészíthető ki – a rengeteg variációnak köszönhetően azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, akik számára a készülék teljesítménye, ára és a dizájn egyaránt fontos szempont a választás során.

Az amerikai Motorola termékei a világ egyik vezető PC-gyártója, a Lenovo leányvállalata, készülékei pedig a már jól ismert márkanév megtartásával, Motorola Moto néven érkeztek újra Magyarországra. A modellek tervezése és részben gyártása továbbra is az eredeti Motorola központjában, Chicagóban történik.

Ha éppen a megbízhatóság és a dizájn játszik fontos szerepet a választás során, de nem szeretnénk sokat költeni egy új telefonra, akkor a Moto C és Moto C Plus készülékek kínálhatnak kompromisszummentes megoldást. A két színes modell megbízható minőséget garantál, mindezt megfizethető áron.  Azoknak, akik élményt keresnek egy készülékben, az E család tagjai a megfelelő választás. A Moto E4 és Moto E4 Plus készülékek kiváló ár-értéket képviselnek fémházas kialakításukkal, ujjlenyomat-olvasó szenzorukkal valamint méretes kijelzőikkel (5,0” valamint 5,5”).

Az E Plus ráadásul 5000mAh-es, egy töltéssel akár több napi működést nyújtó akkumulátorral bír. Az ötödik generációs, ujjlenyomat-olvasóval ellátott Moto G5 és Moto G5 Plus okostelefonok hihetetlen gyorsaságát a nyolcmagos processzor biztosítja, és mindkét kivitel fém dizájnban kapható – ezzel biztosítva a tartósságot. Bármely G5 választásakor jussanak eszünkbe a Moto Action lehetőségek, amelyek egy-egy kézmozdulat segítségével teszik egyszerűvé az elemlámpa bekapcsolást, a kamera elindítását vagy akár a készülék némítását. A csúcskategóriás Moto Z készülékek pedig különböző Moto Modokkal egészíthetők ki, például az InstaShare Projektor Moddal, vagy az extra hangzást biztosító JBL SoundBoost Speakerrel – így egyszerűen variálható attól függően, épp mire van szükségünk.

 

23 hozzászólás

 • Admin
  2017-09-20 at 09:06

  Sziasztok!
  Köszönjük a sok kommentet. 🙂 A játékban azonban ez nem befolyásoló, a sorsolásban a regisztráltak mind ugyanakkora eséllyel vesznek részt. 🙂 http://hirleveljatek.euronics.hu/ itt tudtok regisztrálni a játékra 🙂 Köszönettel, Euronics

 • Nagy Nikolett
  2017-09-19 at 17:39

  Nagyon örülnék neki!

Hozzászólások letiltva.