Ha október, akkor kuponnapok!

Az ősz a legszebb évszak. Nemcsak azért, mert ilyenkor a fák lombjai az aranysárgától a mélybordóig gyönyörűre színeződnek, hanem mert az október a kuponok és akciók időszaka is.  Amellett, hogy jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk ebben a hónapban, karácsony közeledtével már jó előre gondoskodhatunk az ajándékokról is. Érdemes azonban néhány dologra odafigyelni, hogy a maximumot hozhassuk ki a kuponnapokból.  Mutatjuk a tippjeinket!

 

 

Így vásároljunk tudatosan és célirányosan

  • Kerüljük el a sorbaállást! Számos kellemetlenségtől megóvhatjuk magunkat, ha a zsúfolt üzletek helyett az online vásárlás mellett döntünk. Számtalan webáruház kínál akciókat a kuponnapok alkalmával, amivel időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhatunk meg.
  • Tervezzünk és rendszerezzünk! Ahhoz, hogy minden flottul menjen, vágjuk ki és tegyük sorrendbe a kuponjainkat aszerint, hogy melyiket hol szeretnénk felhasználni.
  • Ne bízzuk a véletlenre! Böngésszük át előre az egyes üzletek kínálatát, valamint alaposan nézzük meg, hogy pontosan mire használható fel a kedvezmény! Ha pedig biztosra szeretnénk menni, jó, ha van egy B-tervünk is.
  • Ameddig a takarónk ér! Ebben az időszakban hajlamos az ember túlzásokba esni, ezért érdemes alaposan átgondolnunk, mire is van szükségünk. Az is segíthet, ha előre megtervezzük az erre szánt költségvetésünket.
  • Leltározzunk és írjunk listát! Ha szeretnénk biztosra menni és a legjobb akciókra lecsapni, mérjük fel, mire van szükségünk a háztartásban és vessük papírra! Így biztosan nem fogunk utólag bosszankodni amiatt, hogy valamiről lecsúsztunk.

 

Karácsonyi készülődés már októberben

Év közben rengeteg ötlete támad az embernek, hogy milyen karácsonyi ajándéknak örülnének a szerettei a legjobban. Sokan mégis az év végére hagyják a bevásárlást, amely már kevésbé élvezetes, sőt, van, hogy inkább csak nyűg. Jusson eszünkbe, hogy a kuponnapok kiváló lehetőség arra is, hogy a karácsonyi ajándékokat szuper kedvezményesen szerezzük be és már októbertől nyugodtan készüljünk az ünnepekre. Nézzük, melyik családtagunknak mire lehet szüksége!

 

Ha a nagymamánkat szeretnénk meglepni, jó ötlet lehet egy új robotgép, amelyet akár karácsony előtt is átadhatunk. Így könnyebben megy majd az ünnepi süteménykészítés, és akkor is lesz segítsége a konyhában, amikor épp nem vagyunk mellette.

Az egészség mindenekelőtt! Ajándékba ugyan nem adhatjuk, olyan eszközzel viszont megajándékozhatjuk szeretteinket, amely segít megőrizni azt. Tartsuk fitten a szüleinket és szerezzünk be számukra egy-egy aktivitásmérőt!

A karácsony közeledtével egyre több teendőnk akad, egyre kimerültebbek vagyunk, egyre több kávéra van szükségünk a létezéshez. Lepjük meg magunkat egy jó minőségű kávégéppel, vagy csempésszünk be egyet a koffeinre éhes szeretteink karácsonyfája alá!

Ha olyasvalakinek keresünk ajándékot, akinek hosszú a haja és szereti stílusosan variálni, vagy esetleg szakállas és szívesen kipróbálná a legújabb arcszőr trendeket, válasszunk egyet a szépségápolási termékek közül, csomagoljuk be, és figyeljük a hatást!

 

Ha te sem szeretnél lemaradni az akciókról és már most beszereznéd a karácsonyi ajándékokat, tarts velünk október 9. és 15. között a Kupon Napok alkalmával, amikor számos kedvezménnyel várunk egy egész héten át! A Glamour-napokon pedig 20% árengedménnyel vásárolhatók meg egyes szépségápolási termékeink!

 

Hozzászólások letiltva.