Grillezésre fel!

Szép lassan megérkezik a jó idő, az igazi pólós-rövidnadrágos-napfényes nyár. Nem csoda, hogy ilyenkor minden szabadidőnket szeretnénk kint tölteni a levegőn, láblógatva élvezni a napsütést, vagy épp csinosítani a kertet, megöntözni a virágokat, leszedni az epret, majd inni egy jó bort a teraszon. Végre izzíthatjuk a grillsütőnket, áthívhatjuk a barátokat egy kerti partira, ünnepi lakomát rendezhetünk a családnak, vagy romantikus vacsorával lephetjük meg párunkat.

Legyen szó bármelyikről, a grillezés mindig jó ötlet!

Most, hogy lassan hivatalosan is kezdetét veszi a „grillkorszak”, nézzük meg milyen eszközök közül választhatunk, milyen alternatívák állnak rendelkezésünkre, ha épp nincs kertünk, vagy csak a magunk örömére szeretnék készíteni valami finomat. Rövid ajánló következik.

 

  • Sajtrajongóknak szeretettel

Hallottatok már a raclette-ről? Ez egy hagyományos svájci étel, mely nevét az azonos elnevezésű, sütésre alkalmas, könnyen olvadó sajtról kapta. Bár középpontban az olvasztott sajt áll, mellé – ízlésünknek megfelelően – szervírozhatunk különféle zöldségeket, gyümölcsöket.

Kisebb baráti összejövetelekre, meghitt családi beszélgetések mellé ajánljuk a sajt szerelmeseinek! Akár kint a teraszon, akár bent a konyhában egy Raclette grillsütő segítségével bárhol elkészíthetjük ezeket az ételkülönlegességeket. A Raclette funkciónak köszönhetően könnyedén felmelegíthetjük a sajtot, a lávaköves grillező felület pedig biztosítja az egészséges, zsiradék nélküli grillezés minden örömét.

 

  • Húsimádóknak (kontakt)grillek

A nagyobb kaliberű grillsütőket ajánljuk azoknak, akik elsősorban húsokat, de zöldségeket és gyümölcsöket egyaránt szeretnének az asztalra varázsolni egy nagyobb összejövetelre. A tapadásmentes grill lap, a hőmérséklet-szabályozó funkciók mind-mind segítenek abban, hogy a vendégek elégedetten és jóllakottan távozzanak. Házigazdaként pedig nyugodtak lehetünk, hogy meghívásunkat soha nem fogják ezek után visszautasítani.

  • Legyél bárhol, a tökéletes reggeliről nem kell lemondanod!

Ha egy kiadós reggelire vágysz, ropogós sonkás-sajtos melegszendviccsel, vagy – az édesszájúakra gondolva – csokiöntettel megbolondított gofrival, akkor mindenképp legyen kéznél egy kompakt szendvicssütő. Egy ilyen reggeli egy szendvics- és gofrisütőivel nem csak könnyen és egyszerűen kivitelezhető, de ráadásul kicsi és könnyű is, így a nyaraláshoz is magaddal viheted.

A mi ajánlatunk a tökéletes otthoni grillpartihoz

A Tefal különleges Optigrill+ XL grillsütője 9 ételkészítési programmal rendelkezik, legyen szó burger, baromfi, szendvics, kolbász, vöröshús, halak, tenger gyümölcsei, sertéshús vagy szalonna sütéséről. A grillezési folyamatjelzővel pedig nyomon követhető a húsok átsütöttségének állapota, mely akkor praktikus igazán, ha a társaságban vannak, akik véresen, közepesen átsütve vagy jól átsütve szeretnék fogyasztani. Ezzel a grillsütővel mindenki kívánsága könnyedén teljesíthető. Az OptiGrill+ „Automatikus grillezés érzékelő” technológiának köszönhetően azonosítani tudja az adagok számát a grillezési felületen és leméri azok vastagságát, hogy automatikusan beállíthassa a megfelelő hőmérsékletet és grillezési időtartamot. A kiegészítő kézi módot pedig elsősorban a zöldségek és gyümölcsök grillezésénél érdemes használni.

Már csak a megfelelő ízesítés kell, egy jó társaság és az eredmény garantáltam nem marad el!

És most meg is nyerheted!

Ha a nyarat te is egy szuper kerti partival indítanád, amihez már csak egy csúcskategóriás grillező hiányzik, vegyél részt nyereményjátékunkban, ahol meg is nyerheted! Grillezésre fel!
Részletekért kattints ide!

 

Hozzászólások letiltva.