Ismerd meg az Új Samsung 2019-es QLED Televíziók Euronics modelljeit!

A Samsung 2019-ben fantasztikus QLED televíziókkal rukkolt elő, amelynek Euronics modelljeit kizárólag az Euronics áruházakban és webshopban vásárolhatod meg. Nézzük, mitől is olyan különlegesek ezek a készüléket!

Nem spóroltak a képátlóval!

A tévé készülékeket 49,” 55″ és 64″-os méretben találod meg kínálatunkban, így a méret nem szab akadályt a csodálatos látvány élvezetének.

100% színgazdagság

Az Ultimate UHD Dimming, 4K AI felkonvertálás és a Quantum dot technológia biztosítja számodra a tökéletesen valósághű színeket, sötét, vagy akár világos jeleneteknél is. Így az Euronics modelleknél a QLED élmény valósághű megjelenéssel párosul.

Nem minden tartalom érhető el 4K-ban? Nem probléma! Az AI felskálázás óriási különbséget eredményez. A QLED készülékek AI-alapú gépi tanulási megoldást alkalmaznak a képzaj csökkentésére, az elveszett részletek helyreállítására, amely még a tárgyak és a szövegek kontúrjait is élesebbé teszi. Mostantól megközelítőleg 4K felbontásban élvezheted az összes tartalmat.

 

Nem csak szép, de erős is!

A készülékekben 4K Quantum processzor található, amely intelligens megoldásokkal fokozza a teljesítményt, és valós időben optimalizálják a képet a megtekintési körülményekhez és a tartalmakhoz. Egyedi képjavító algoritmusával tisztább képet biztosít, miközben a képernyő fényerejét és a hangot a szobádnak és az adott jelenetnek megfelelően állítja be. Egy szóval nem lehet nem szeretni.

 

Amikor nem nézed, akkor is lenyűgöző!

A háttérmód segítségével változatos háttereket állíthatsz be, így búcsút mondhatsz az unalmas fekete képernyőnek, és élettel teli vászont varázsolhatsz otthonodba.

 


Elegáns, fémes hatású kialakítás

Ezeknek a TV készülékeknek elegáns és minimalista kialakítása nem vonja el a figyelmed a csodálatos képekről, ugyanakkor vékony és fémes hatású kerete méltó éke lehet a szobának ahova elhelyezted.

 

A Samsung 2019-es QLED TV-k Euronics modelljei már elérhetőek áruházainkban országszerte, valamint hamarosan kaphatóak az euronics.hu webáruházunkban is!

Hozzászólások letiltva.