Egri programajánló

Elindult az Euronics városok programajánló rovatunk, melyben azon városok rendezvényeiről olvashattok, melyeken már ott vagyunk! Látogassatok el Egerbe és hangolódjatok az ünnepekre!

Egri Borszalon 2017. Online jegyvásárlás

Dátum: 2017. december 29. 18:00
Helyszín:3300 EgerSzálloda utca 1-3., Hotel Eger&Park

A Borszalonon több mint 30 borász legkiválóbb borait kóstolhatja meg a nagyközönség, a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán. A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét különleges fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné.

Szilveszter Egerben a Dobó téren

 Dátum: 2017. december 31. 

Egri Óévbúcsúztató, Szilveszter a Dobó téren. Búcsúztassuk együtt az óévet és találkozzunk a Dobó téren az esztendő utolsó napján. Egy igazi popikonnal köszöntheted 2018-at, ugyanis Szikora Robi és az R-GO élő show-val repít át az újévbe. Igazi nagykoncerttel várunk a Dobó téren, számoljunk vissza és bontsunk pezsgőt együtt. Fújjuk meg a trombitákat és kiáltsuk: BUÉK!

Egri Érseki Palota programok az Adventi időszakban 2017

Dátum: 2017. december 2 – 23.

Az Egri Érseki Palota Turisztikai és Látogatóközpont az Adventi időszakban változatos programokkal várja vendégeit Egerben. Ízelítő az ünnepre hangoló programokból: gyertyagyújtás, kalácssütés, koncertek, kiállítás, adventi vásár december 2-23-ig az Érseki Palota udvarán. Betlehem készítő pályázatot is hirdetnek iskolai csoportoknak.

Csík Zenekar koncert Egerben, vendég: Kiss Tibor

Dátum: 2017. december 27. 19:00

A Csík Zenekar koncertje hallható 2017. december 27-én Egerben, a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A koncert vendége Kiss Tibor lesz.

Hozzászólások letiltva.