Borospince az otthonunkban

 

Jó borhoz jó borhűtő dukál!

Habár egyre többen szeretünk otthonunkban néhány üveg ízletes palackozott nedűt készenlétben tartani, kevesebben tudjuk, hogy a bor tárolásának módja legalább annyira fontos, mint az ital minősége. A hagyományos hűtőszekrényeket ugyanis alapvetően nem borok tárolására tervezték, így sokat ronthatnak kedvenc boraink ízélményén. Szerencsére már olyan esztétikus és praktikus borhűtők közül válogathatunk, amelyekben kisebb borkollekcióktól kezdve a nagyobb helyet igénylő borgyűjteményekig tárolhatjuk palackjainkat. Bemutatkoznak a borhűtők, amelyek már az Euronics kínálatában is megtalálhatók! Ide kattintva megismerheted őket. >>

A borok szerelmeseinek legnagyobb örömére a borhűtőkben olyan körülmények között tárolhatjuk kedvenc palackjainkat, mintha azok saját pincéinkben érlelődtek volna. Az alábbi bejegyzésünkben bemutatjuk a borhűtők legfontosabb ismérveit, és hogy hogyan képesek akár heteken vagy hónapokon át is megőrizni a tökéletes ízharmóniát.

Mit tud a jó borhűtő?

A borhűtők sötét vagy fekete belső tere megfelelően biztosítja a pincekörnyezetet, melyet általában hidegfényű kisméretű neonfényekkel szerelnek fel a gyártók, kizárva ezzel az esetleges hőmérséklet ingadozást, amely ronthatná a borok minőségét. Az ideális borhűtő polcain fektetett állapotban tudjuk tárolni az üvegeket, amelyek kémiailag kezeletlen, stabilan tartó farácsból készültek, elkerülve így az üledék felrázódását.

 

Ha te is úgy döntöttél, hogy szívesebben tárolnád kedvenc palackjaidat egy stílusos borhűtőben, látogass el webáruházunkba vagy 68 üzletünk bármelyikébe, ahol kedvedre válogathatsz a Candy,  a Guzzanti és a Dunavox professzionális termékei közül. Ha pedig szeretnél többet megtudni a borhűtőkről vagy további segítségre lenne szükséged, böngészd oldalunkat vagy fordulj bátran szakértőinkhez!

 

Hozzászólások letiltva.