Black Friday egy egész héten át!

November 21-27. között az Euronics üzleteiben és online!

A Black Friday már itthon is jól ismert fogalom, ám a hozzá kapcsolódó kedvezmények rendszere csupán néhány éve honosodott meg a hazai kiskereskedelemben. Azóta egyre többen vásárolnak ilyenkor műszaki cikkeket, és sokan a karácsonyi ajándékokat is ekkor szerzik be. Idén mindenképpen érdemes az Euronics-ba is ellátogatni, hiszen az áruházlánc egy egész héten át kínál akciókat országosan 65 város, 69 üzletében és online egyaránt.

 

 

 

Mivel készülünk?

Országszerte 69 üzletünkben több, mint 800 szakértőnk várja a vásárlókat szélesebb termékválasztékkal és nagyobb árukészlettel, hogy minél többen kihasználhassák az akár egy héten át elérhető kedvezményeket, akciókat november 20. és 26. között. Minden termékkategóriában várhatók azonban meglepetések, sőt olyan érdekes és innovatív kategóriák, mint a VR-kiegészítők, drónok, elektromos rollerek vagy segway-ek is elérhetők lesznek a kínálatban.

Tapasztalataink szerint 2017-ben továbbra is népszerűek lesznek a kis és nagy háztartási, illetve a beépíthető gépek, továbbá a TV-k és a szórakoztató elektronikai termékek, de várhatóan a minimum 40”-os képátlójú tévék és az 5”-os okostelefonok lesznek a kedvencek a Black Friday alatt” – árulta el Szigeti Gyula, az Euronics szakértője.

Hogy az ajándék biztosan ott legyen a karácsonyfa alatt

Az év végi vásárlási roham közeledtével sokan aggódnak amiatt, hogy az online megrendelt termékek nem érkeznek meg időben. Az Euronics-ban ez kiküszöbölhető, ugyanis a webáruházban megrendelt termékek 3 munkanapon belül garantáltan átvehetők a kiválasztott üzletben. Az Euronics országos lefedettségének köszönhetően mindenki találhat a lakhelyéhez közeli áruházat, így még kényelmesebb lehet a vásárlás. Azok számára pedig, akik áruhitelből fedeznék az év végi extra kiadásokat, a Black Friday akcióhoz kínált speciális hitelkonstrukciók is elérhetők ezen időszakban.

 

 

14 hozzászólás

 • Név
  2017-11-27 at 17:17

  Nem elérhetők telefonon, gőzöm sincs miért

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:36

   Tisztelt Vásárló!
   Melyik telefonszámunkat hívta, és milyen ügyben lehetünk segítségére?
   Köszönettel, Euronics

 • Csarnai Zoltán
  2017-11-24 at 19:08

  Ma 24.–én azt írják hamarosan közlik a nov. 21.én kezdődő akcióban résztvevő
  áruk – akciós árait.
  Nincsenek tévedésben, vagy én értelmezem rosszul a naptárat ?
  Egyébként sehol nem találtam mi vesz részt az akcióban.
  Ez félrevezetés. Igaza van a Ripost C. Napilapnak, hogyan vágják át az áruházak a vásárlókat. E pár sort meg is küldöm a szerkesztőségnek.

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:34

   Tisztelt Csarnai Zoltán!
   Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Tájékoztatjuk, hogy Black Friday akciónk 2017.11.21-2017.11.27-ig tartó időszakra szólt. Weboldalunkon a Black Friday-ra kattintva megtalálhatóak voltak a kedvezményes áron megvásárolható termékek. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
   Üdvözlettel, Euronics

 • Andorai Gábor
  2017-11-24 at 04:17

  Tegnap óta nem működik a honlap. 19 milliárd EUR árbevételű cég! Röhej és még megy a hazudozás, hogy túlterhelt az oldal. Az informatikai háttereseket úgy rúgnám ki a p….ba mint macskát szarni, a főnökeikkel együtt. A Black Friday részükről baromi nagy átverés! Egy normális gondolkodású kiskereskedőnél sokkal nagyobb kedvezményt lehet elérni bármikor az évben. A budakalászi üzletben lebzselő “szakértőknek” van még mit fejlődniük. Nem ismerik az Electrolux cég magasabb minőségű porszívóit (EUOANIMAL+). Fogalmuk sincs, hogy mikor és hol lesz belőle, bár online nekem jelzett még vidéki üzletben. Fogalmuk nincs milyen porzsák való egy régebbi Electrolux Z Oxygenbe. Kb, 10 perces tökölődés után inkább magukra hagytam őket.
  https://hu-hu.facebook.com/euronics.hu/
  Euronics Műszaki Áruházlánc Kedves Antal!
  Türelmedet kérjük, oldalunk jelenleg túlterhelt. Folyamatosan dolgozunk, hogy gördülékenyen menjenek a rendelések! 🙂 Kérjük gyere vissza hozzánk később!
  Üdvözlettel: Euronics

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:34

   Tisztelt Andorai Gábor!
   Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Természetesen törekszünk a pontos ügyintézésre és ügyfeleink magas szintű kiszolgálására. Ettől eltekintve a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhatnak technikai problémák. Bízunk benne, hogy a jövőben elégedett vásárlóink körében üdvözölhetjük Önt is!
   Üdvözlettel, Euronics

 • Novotni Laszlo
  2017-11-23 at 17:47

  Megrendelehet az arut online kulfoldrol is ( Szerbia )pl. a Szegedi szakuzletbe.

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:33

   Tisztelt Novotni László!
   Tájékoztatjuk, hogy online rendelést csak Magyarországi kiszállítással van lehetőségünk teljesíteni. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
   Üdvözlettel, Euronics

 • Varszegi zsuzsanna
  2017-11-23 at 17:17

  “O” %os hitel is ervenyes black fridaykor?

  Udv. Varszegi zsuzsanna

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:33

   Tisztelt Varszegi Zsuzsanna!
   Tájékoztatjuk, hogy a 0%-os hitelkonstrukciónk az áruházban megjelölt termékekre vehetők igénybe. Pontos tájékoztatást minden esetben áruházunkban dolgozó hitelügyintéző kollégáink tudnak biztosítani. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
   Üdvözlettel, Euronics

 • Gipsz Jakab
  2017-11-23 at 13:11

  Ha 21 és 27 között van, akkor 23án miért az van kiírva, hogy “hamarosan”??????
  Kamu frájdéj, ügyesek vagytok!

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:32

   Tisztelt Vásárló!
   Tájékoztatjuk, hogy cégünknél egész héten (2017.11.21-2017.11.27-ig) tartott a Black Friday hete akció. Maga a kedvezmény hivatalos hétvégi időszaka 2017.11.24. -26-ig tartott. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
   Üdvözlettel, Euronics

 • Maklári Sándorné
  2017-11-21 at 11:38

  Készítettem egy rendelést,5 ezer ft fölött volt, és mégis szállítási költséget írt ki. Nem adott lehetőséget kártyás fizetésre sem, csak utánvétre. Miért?

  • erzsi
   Admin
   2017-12-11 at 10:31

   Tisztelt Maklári Sándorné!
   Az okozott kellemetlenségem miatt szíves elnézését kérjük! Továbbá bankkártyás fizetésünk jelenleg is működik oldalunkon, így ebben az esetben egy rendszerhiba okozhatta ezt a problémát. Kérjük, küldje el részünkre megrendelésének számát, hogy a bejelentett problémát ellenőrizni tudjuk. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
   Köszönettel, Euronics

Hozzászólások letiltva.