Bízd profira a kávéfőzést!

Széles választék? Tökéletes tejhab? Öt aromaerősség?  Tíz őrlőbeállítás?
Mindezeket egyetlen géppel?

Lehetséges!

Ha unod már a kotyogóst és kávézói élményre vágysz minden reggel a konyhádban, akkor a Saeco PicoBaristo automata kávéfőzőt Neked találták ki!

Lássuk, mire is képes:

  • A Saeco PicoBaristo kávéfőző abszolút az ízlésedre szabva készíti el a kávédat. Beállíthatod milyen hosszúságú és aromaerősségű kávét szeretnél.
  • 11 féle ital közül választhatsz, ha megvan, egy gombnyomás és már kész is.
  • Nem kell baristának lenned, hogy elkészítsd a tökéletes tejhabot, a Saeco megteszi helyetted. A Latte Perfetto technológia lényege, hogy a tejtartály kétszer habosítja fel a tejet, majd a krémes réteg a megfelelő hőmérsékleten kerül a csészédbe.
  • Nem csak belül, hanem kívül is lenyűgöző. Elegáns, letisztult tervezés, időtálló rozsdamentes acél kidolgozás, mely bármelyik konyhában jól mutat.
  • És még okos is! Hozd létre saját profilod, melyhez hozzárendelheted kedvenc kávéidat, úgy, ahogy te szereted. A speciális kijelzőnek köszönhetően minden fontos információt látni fogsz, mely megkönnyíti a készülék kezelését, és világos útmutatást ad minden helyzetben.
  • Langyos kávé? Soha! A Thermoblock segítségével pillanatok alatt elkészül a gőzölgő, forró kávé már az első csészénél is.

Miben más, mint a többi kávéfőző?

A Saeco automata kávéfőző beépített kávédarálóval rendelkezik, melynek köszönhetően a készülék az elkészítés első lépéseként ledarálja a kávészemeket, így mindig igazán friss és aromás kávét főz. Ez az egyik legnagyobb előnye a filteres vagy kapszulás kávéfőzőkkel szemben.

Az automata kávéfőzők rendkívül sokoldalúak, hiszen széles kínálatból választhatjuk ki, hogy egy tejhabos capuccinora vagy éppen egy jó erős eszpresszóra vágyunk. A Saeco esetében ez 11 féle italt jelent és egy gombnyomást. Emellett saját ízlésünkre szabhatjuk, milyen erősségű, hosszúságú kávét szeretnénk. Tisztítása relatíve nagyobb intenzitást és rendszerességet igényelhet, mint a többi típusé, de itt is segítik a beépített öntisztító folyamatok a rendszert.

Hogyan vigyázz automata kávéfőződre?

A rendszeres vízkőmentesítés a hosszú élet titka, legalábbis az automata kávéfőzők esetében. A készülék azonnal jelzi, ha vízkőmentesítés szükséges, de nem kell megijedni, ha felvillan a kis ikon, mert a gép lépésről-lépésre végigvezet a folyamaton a kijelzőn megjelenő üzeneteken keresztül. A Saeco vízkőmentesítő oldat használata biztosítja az optimális működést, és az AquaClean vízszűrővel akár 5000 csésze kávét is elkészíthetsz vízkőmentesítés nélkül. Mindössze 23 perc, és kész is!

A vízkőmentesítés mellett érdemes egyes részegységek tisztítását is elvégezni. A főzőegységet heti egyszer alaposan öblítsük át a csap alatt, illetve havonta egyszer tisztítsuk meg kávéolaj-eltávolító tablettával. A víztartályt, a cseppfelfogó tálcát és a kávéőrlemény-tartót sem árt átmosni néha, de ezt a mi ingerküszöbünkre és hajlandóságunkra bízzák. (Kivéve a cseppfelfogó tálca esetében, ott a gép fog jelezni, hogy itt az idő.)

A tejtartályhoz pedig egyedi gyorstisztítási funkciót rendeltek, így minden használat után kényelmesen, egy gombnyomással alaposan átöblíthetjük a tejtároló rendszert.

Nyereményjáték

Ha szeretnél te is otthonodba egy Saeco PicoBaristo kávéfőzőt, most akár meg is nyerheted tőlünk!

Részletekért kattints ide!

Hozzászólások letiltva.