Megnéztük közelebbről 2018 legjobb kamerájú okostelefonját!

A nyaralás egyik lényeges eleme a kalandok megélésén, a pihenésen és a gasztronómiai élvezeteken túl az emlékek megörökítése. Szerencsére ehhez már nem kell többkilónyi fotós felszerelést magunkkal cipelnünk, hiszen a manapság kapható okostelefonok közül sok profi lencsével van felszerelve. Hallottál már arról a csúcsmobilról, amely tripla Leica kamerával operál? Bemutatjuk a Huawei p20 pro modellt, amellyel meghódíthatod az idei nyarat!

Tombol a nyár, ebben az időszakban úton-útfélen találkozunk ismerőseink és barátaink nyaralós képeivel. Bizonyára senki nem szeretne abba a kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy a tűéles fotók helyett elmosódott pacák köszönnek vissza rá a telefon kijelzőjén. Hogy a lehető legtöbbet ki tudjuk hozni az utazásaink alatt készült fényképekből, érdemes olyan telefont választani, amely fantasztikus képeket készít zord körülmények között és különösebb fotós tudás nélkül is. Nem véletlen, hogy a Huawei p20 pro díjat nyert a fotós szakma Oscar-gáláján, a TIPA World Awards 2018-on. Mutatjuk a részleteket!

Hopp egy „fotós Oscar”!

Megannyi gyártóval találkozhatunk manapság, akik azt ígérik, az ő termékük készíti a legjobb fotókat. Ha biztosra szeretnénk menni, és a leprofibb készüléket szeretnénk beszerezni a nyaralásunk előtt, hiteles szakmai segítség lehet a fotográfiai és képfeldolgozó ipar egyik legrangosabb díja, a TIPA World Awards. A független nemzetközi megmérettetésen idén a Huawei legújabb csúcstelefonjának, a triplakamerás p20 pro-nak ítélték a Best Photo Smartphone, vagyis a legjobb fotós képességekkel megáldott okostelefon díjat. A döntést a világ első számú fotós magazinjainak szerkesztőiből álló 29 tagú zsűri hozta meg, a telefon három Leica kameráját pedig az idei év legnagyobb innovációjaként tartják számon a piacon. Ezzel a csúcsmobillal nem kell profi fotósnak lenni ahhoz, hogy lélegzetelállító és művészi képeket készítsünk utazásaink során.

 

Profit csinál minden fotósból

Nem vitás, hogy a p20 pro-ban van a Huawei eddigi legjobb fotós eszköztára, amely a számok nyelvén is lehengerlő. A telefonos képek minőségét a felbontás mellett a képérzékelő mérete is befolyásolja: az 1/ megjelölés után minél alacsonyabb érték következik, telefonunk annál profibb lesz. A p20 pro három hátlapi kamerája közül a fő modul 40 megapixeles felbontásra képes 1/1,7 méretű szenzorral. Ezt egy 20 megapixeles monokróm modul egészíti ki, bónuszként pedig ott van egy 8 megapixeles teleobjektív, amely háromszoros optikai zoommal kecsegtet. Így összességében a készülék akár ötszörös hibrid nagyításra is képes, amely a távoli képek készítésében is újszerű élményt nyújt, és jelenleg nincsen párja a piacon.

 

Exponálás éjjel-nappal

Ennek a csúcsmobilnak a segítségével nem maradunk emlékek nélkül sem a tűző napfényben, sem az éjszaka leple alatt, hiszen gyenge fényviszonyok között is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A p20 pro az integrált mesterséges intelligencia (AI) segítségével rengeteg különböző jelenetet képes megkülönböztetni. Az AI segíti többek közt a környezetnek és a fotózott tárgyaknak megfelelő fény- és színbeállítások kiválasztását, előre megjósolja a mozgó fotócélpontok útját, az intelligens képstabilizátor (AIS) pedig nem engedi bemozdulni a képet, így állványt sem kell cipelnünk. A hátlapi kamerák arzenálja mellett nem szabad megfeledkeznünk az kiváló minőségű előlapi kameráról sem: a tökéletes és egyedi szelfik készítését szépítő, valamint 3D portré megvilágítási mód támogatja. Nincs szükség fotós felszerelésre a természetes bőrtónusú, kontúros és valós fényhatású portrékhoz sem! Így pedig a telefon OLED technológiát használó kijelzője már csak hab a tortán. Egyszóval nemcsak a fényképezés, de a képek visszanézése is élvezetes és önfeledt szórakozás ezzel a telefonnal.

Szívesen olvasnál még okostelefonokról? Akkor ez a cikkünk a a Honor 10 telefonról biztosan tetszeni fog. >>

Ha te is beszereznéd ennek a profi kamera arzenállal felszerelt csúcsmodellnek az egyikét, keresd fel webáruházunkat, ahol jelenlegi akciónk keretében megtalálod őket lumineszkáló színátmenetes alkonyat lila, holdfény kék vagy éjfekete színben! Ha esetleg további kérdésed merülne fel, fordulj bátran szakértőinkhez, és keresd fel országszerte elérhető üzleteink bármelyikét!

Hozzászólások letiltva.